Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
OktatásTDK

A Tudományos Diákköri Konferencia bemutatása

A tudományos diákköri munka célja, hogy segítséget nyújtson a hallgatóknak a tananyagon túlmenő szakmai, tudományos ismeretek megszerzésében és a tudományos kutatási módszerek elsajátításában. A tudományos diákköri munka az egyes intézetek szakmai segítségével végzett tevékenység, melynek keretében a hallgatók az oktatók szakmai útmutatásaival egy adott tudományterület mélyebb megismerése érdekében tevékenykednek. 
 
A TDK dolgozatokat október végéig lehet beadni a kiválasztott tanszékre, majd pedig a szekcióüléseken kell bemutatni november hónapban. A szekció létszámától függően kapnak helyezéseket és díjakat a dolgozatot készítők. A díjkiosztóra ünnepélyes keretek között kerül sor. A legjobb dolgozatot készítő hallgatók az egyetemi TDT döntése és a Kari TDT javaslata alapján részt vehetnek a kétévenként szervezett Országos Tudományos Diákköri Konferencián.  

A Tudományos Diákköri Konfenrencián a hallgatóink több évtizede sikeresen helytállnak. Az alábbi dokumentumban látható az elmúlt 10 év legsikeresebb dolgozatainak listája.

Intézeti TDK dolgozatok listája