Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Tisztelt Hallgatók!

 
Az alábbi oldalakon összegyűjtöttük a tanulmányaikhoz fontos információkat.
Amennyiben nem találják meg, amit keresnek, abban az esetben érdemes tudni, hogy Intézetünkön a hallgatói ügyintézést, Neptun adminisztrációt Schulcz Norbertné végzi, az oktatás (kirándulások, nyári gyakorlatok) szervezését Prof. Dr. Faitli József látja el. Forduljanak hozzájuk bizalommal.
 

Fontos információk:

Az általános hallgatói információkat az alábbi linken érik el: 
 
 

Szakdolgozat és Diplomaterv Témák

 
Az Intézet által művelt szak és tudományterületek leírása itt található. Amennyiben egy - egy téma felkeltette az érdeklődésed, keresd meg a témát jegyző oktatót és egyeztess vele. 
 
  • Választható tématerületek listája
 

Szakdolgozattal/diplomamunkával kapcsolatos nyomtatványok:

A szakdolgozattal/diplomamunkával kapcsolatos nyomtatványokat itt érhetik el. Mint az eredetiségi nyilatkozatot, az intézeti igazoló lapot a diplomamunka/szakdolgozat benyújtásához és az útmutatót, ami alapján a szakdolgozatot/diplomamunkát kell elkészíteni. 
 
Fontos tudni, hogy a szakdolgozat/ Diplomakonzultáció tárgy felvételéhez az alábbi feltételeknek kell megfelelni:
 
  • BSc képzésen minimum 180 teljesített kredit, valamint a dolgozatod témájának regisztrációja a szakdolgozat készítését megelőző félév szorgalmi időszakának utolsó napjáig az Intézeti adminisztráción.
  • MSc kézésben minimum 60 teljesített kredit. Diplomaterv témádat a Diplomaterv I tantárgy keretében dolgozod ki, a félév végén a témát regisztrálni kell az Intézet adminisztrációjában. A Diplomaterv II tantárgyat a teljesített Diplomaterv I tantárgy után lehet felvenni.
 

Záróvizsgával kapcsolatos információk

 
A szakdolgozat/Diplomaterv védése után záróvizsgát kell tenni. A záróvizsgára vonatkozó tételsorokat az alábbi linkeken érik el:
 

Záróvizsga tételsorok